I
I
Any: 2003
Comarca: Bages
Data de publicació: 27/11/2017 19:34
Granets a las ingles
tinc una preguntaa fa temps que em depilo amb cera i em surtien granets, em van di no que o proves amn crema i em surten igual i ja no se que feeer !! ja que em fan bastant mal i vulguis o no no son gaire estetics.... algun consell?
Lídia Planas
Lídia Planas
Data de publicació: 28/11/2017 16:44

Hola guapa,

Una de les opcions que tens per depilar-te aquesta zona i evitar que et surtin granets és la fotodepilació, un tractament amb què el pèl es va debilitant de forma progressiva. El nombre de sessions dependran en funció de la zona a tractar i del tipus de pell que tinguis. La fotodepilació no fa cap tipus de mal i tampoc té efectes secundaris. Després de les sessions es recomana protegir-se amb una crema i no prendre el sol ni 30 dies abans ni 30 després de fer-se el tractament. Per si t'interessa, pots visitar algun dels nostres centres Depiline i les nostres assessores et poden informar. A més a més, els preus són molt econòmics, ja que fem les sessions per 20€ la zona. 

D'altres consells que et puc donar és que t'hidratis bé la zona a tractar cada dia, d'aquesta manera podràs calmar la coïssor i els granets que ens comentes que tens. 

Si no tens la pell envermellida també tens la possibilitat de fer-te un exfoliant, que és una crema granulada. És súper recomanable fer-se'l un cop a la setmana. Això t'ajudarà a què els pèls no et costin tant de sortir i aniràs evitant que apareguin els grans. 

Gràcies bonica per la teva consulta.

Encanta de poder-te ajudar.

Una abraçada molt gran! 

Lídia. 

--
Lídia Planas

Titulada en Quiromassatge i maquilladora professional.

Especialista en aparells estètics i cosmètica.
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.