Swalala
Swalala
Any: 1997
Comarca: Barcelonès
Data de publicació: 30/11/2017 21:28
Cera?
Bona nit adolescents!! Tinc 20 anys i des dels 13 anys sempre m'he depilat amb cuchilla perquè ma mare em veia massa petita per fer-me la cera i que em faria molt mal. Llavors dsd els 13 fins ara NOMÉS m'he depilat amb cuchilla..
M'agradaria saber si és massa tard per depilar-me amb cera.. em farà molt de mal? Sóc un pèl sensible al mal... no sé que fer!!! necessito la vostra ajuda!!!!! tinc por!!
Lídia Planas
Lídia Planas
Data de publicació: 04/12/2017 15:38

Hola bonica, 

No és tard per depilar-te amb cera, al contrari. De fet, nosaltres recomanem aquest tipus de depilació, ja que el problema de la màquina o la cutxilla és que el pèl surt més ràpidament i s'ha d'estar repassant molt la zona, la qual cosa fa que s'irriti i fins i tot puguin surtir granets. 

La depilació amb cera és una opció molt bona, ja que s'elimina el pèl des de l'arrel i, per tant, tarda més temps a sortir. A més, també creix més suau i més fi, de manera que depilar-se és cada cop menys molest.  Pel que fa al mal, no t'has de preocupar. A vegades sí que pots notar una lleugera tibada, però res més. A més, als centres Depiline també disposem d'una cera especial per a pells sensibles, de rosmary i malva.

Finalment, un altre dels mètodes per depilar-te és la fotodepilació. Amb aquest tractament, i a través d'unes quantes sessions (en funció de cada pell i persona), aconseguim anar eliminant el pèl de forma progressiva. És un tractament perfecte per començar a fer-lo a la tardor. Normalment es recomana que siguis major d'edat, perquè com el creixement del pèl és una tema hormonal, els resultats són molt millors quan ja s'ha completat aquest procés.

Espero que els consells et serveixin d'ajuda. 

Una abraçada! 

--
Lídia Planas

Titulada en Quiromassatge i maquilladora professional.

Especialista en aparells estètics i cosmètica.
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.