n2
n2
Any: 2003
Comarca: Barcelonès
Data de publicació: 01/12/2017 17:04
cabells
hola, fa un més i algo que tinc molta caspa, he provat de canviar de champú varies vegades però no funciona, estic na mica desesperada...
que podria fer?
quin es el motiu?

gràcies
Sabina Vilagrasa
Sabina Vilagrasa
Data de publicació: 05/12/2017 10:32

Hola guapa, 

En primer lloc, mira de fer servir un xampú adequat per combatre la caspa. Es tracta d'un problema que afecta moltes persones, però que es pot tractar. La caspa es produeix quan les cèl·lules mortes del cuir cabellut es desprenen i cauen en forma de pell.

Hi ha diversos factors que afavoreixen l'aparició de la caspa com l'estrès, el fred, rentar-se el cabell amb l'aigua massa calenta o el consum excessiu de sucre. A banda de fer servir un xampú anticaspa, et podem recomanar alguns remeis naturals com, per exemple, rentar-te els cabells amb gel d'aloe vera. També pots fer servir suc de llimona. Pots fer-te un suc i amb una mica d'aigua te la tires pel cuir cabellut. 

Per a la caspa també pots utilitzar vinagre de poma, aplicar-te'l i deixar-lo actuar uns 10 minuts. Després et pots rentar el cabell amb normalitat, ja que va molt bé, tant per la caspa com per tenir uns cabells brillants.

Esperem que els consells et serveixin d'ajuda.

Una abraçada bonica! 

Lídia. 

--
Sabina Villagrasa

Titulada en Perruqueria pel Gremi de Perruquers de Barcelona, amb més de 20 anys d’experiència en el sector.

Màsters de perfeccionament en color, recollits i tallats per a home.
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.