Noia 15 anys
Noia 15 anys
Any: 2005
Comarca: Menorca
Data: 03/12/17 10:01
Uns quilos de mes, com sempree...
Soc una noia de 12 anys que pesa 60 kilos i em sentu diferent a tothom soc gooorda i feea i no se que fer perque jo tinc un problema que es que jo em vull aprimar pro em costa molt tenir força de volutat😶 magradaria que em poguessis ajudar i que em diguessis alguna dieta o algu perque pessu masssa i ningu es fixa amb mii😅 em faries un gran favoor perque jo ja no se que feeer😭
Lídia Planas
Lídia Planas
Data: 04/12/2017 15:42

Hola bonica.

Hem llegit el teu correu electrònic. Et recomanem que reenviïs la teva pregunta al nostre Consultori d'Alimentació, ja que ells et podran assessorar de la millor manera possible.

Moltes gràcies.

Una abraçada molt gran! 

Lídia 

--
Lídia Planas

Titulada en Quiromassatge i maquilladora professional.

Especialista en aparells estètics i cosmètica.
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: