Ss
Ss
Any: 2002
Comarca: Garrotxa
Data de publicació: 06/12/2017 12:28
Perque em pasa això a mi?
Holaa!!
Primer de tot, gràcies per tot el que feu.
Començo, soc una persona molt forta, ja que la vida m’ha fet que ho sigui però dins meu hi ha alguna cosa que em falla, sempre em pasa el mateix, no tinc exit amb el nois, no m’agrado, em miro al mirall i no m’agrado i em fot molta rabia perque tots ens tindriem que agradar tal i com som sense cap mena de prejudici.
Es cert que ens hem marcat en ment que un cos maco es aquell que es prim i alt, amb una bona caballera rosa. Se que no es cert, pero es inevitable compararme amb aquesta mena de físics.
Aquesta situació em supera, no m’agrado gens i em fot molt.
Totes les meves amigues m’apollen i em diuen que em deixi de tonteries, pero elles em miren amb bons ulls i es normal que m’ho diguin.
Em costa molt exterioritzar el que sento, i tot ho trago jo sola. Tinc molts problemes i no se com treure’ls per que algu m’ajudi. Tothom pensa que estic be i feliç, pero perque odio que la gent es preocupi per mi...
Lídia Planas
Lídia Planas
Data de publicació: 07/12/2017 09:58

Hola Ss,


Hem llegit el teu correu. Si el pots enviar al Consultori de Psicologia, que et podran atendre i assessorar de la millor manera possible, ja que nosaltres som experts en Imatge personal (estètica i perruqueria).

Una abraçada.

Lídia

--
Lídia Planas

Titulada en Quiromassatge i maquilladora professional.

Especialista en aparells estètics i cosmètica.
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.