Khalessie
Khalessie
Any: 2002
Comarca: Maresme
Data de publicació: 07/12/2017 00:43
Depilació a la vulva
Em pregunto si he de depilar-me per follar? Duez amigues meves han follat y una amb pels y un altr amb sense. No se que fer per quan arribi el día. Es millor per sexe oral o per la penetració depilar-se o no?
Lídia Planas
Lídia Planas
Data de publicació: 07/12/2017 09:52

Hola guapa! 

La depilació del pubis es pot fer per qüestions estètiques o per higiene i més comoditat en aquesta zona íntima, això depèn de cada persona. En primer lloc dir-te que per aquesta zona del cos hi ha diferents tipus de depilacions: la que anomenem 'normal' (bàsica), que consisteix a depilar únicament els pèls que puguin sobresortir de les calcetes. Molts cops la resta de pèls es retallen amb unes tisores. Això sí, s'ha de fer amb molta cura i amb unes tisores de punta rodona. 

Després tenim les engonals brasilenyes, en què es fa una depilació molt més extensa que en el primer cas, deixant només una tira recta de pèls a l'inici dels llavis. I finalment hi ha l'opció de les engonals caribenyes, en què s'eliminen tots o gairebé tots els pèls, des de les engonals fins als llavis. Si vols començar a depilar-te la zona amb cera jo t'aconsello que el primer cop ho facis amb una engonal més convencional (la primera opció que et comentava) i quan t'hi vagis acostumant passis a les més entrades. 

Una abraçada bonica! 

Lídia
--
Lídia Planas

Titulada en Quiromassatge i maquilladora professional.

Especialista en aparells estètics i cosmètica.
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.