Kaotikksss
Kaotikksss
Any: 2002
Comarca: Vallès Occidental
Data: 12/12/17 17:50
Urgeeentt pell seecaaa
En primer lloc dir-vos que estic enganxadissima a Adolescents.cat i suoer útil!! I mersiii per tot el que feu. Ara ve el que em passa es que tinc la pell atópica i aquests dies tinc la cara molt seca! No sé què fer si em poguéssiu ajudaarr seria increïble. Ja se que lo millor es anar al metge i tal però és que no tinc consulta fins després de Nadal i no m'agradaria passar-m'hi tot el Nadal amb vergonya d'ensenyar la cara!! Seria perfecte que m'ajudessiu!! I ja que estic Bon Nadal a tots Adolesentttsss!!
Lídia Planas
Lídia Planas
Data: 09/01/2018 16:25

Hola guapa, 

Normalment l'hivern és l'època de l'any en què la pell es resseca més, així que no t'espantis. Per combatre aquesta sequedat és fonamental que la hidratis amb la teva crema habitual (hidratant), almenys un parell de vegades al dia (dia i nit). A més a més, si vols aportar-li una dosi extra d'hidratació pots aplicar-te una mascareta hidratant, almenys un parell de cops a la setmana. A Depiline, per exemple, tenim les mascaretes de la marca Freeman, que tenen un preu molt assequible. 

Als nostres centres oferim també un tractament de bellesa, el vel de col·làgen, que refresca i hidrata la pell amb profunditat, i que et pot servir de complement a la teva rutina de bellesa. 

Una abraçada bonica i feliç any!

Lídia. 

--
Lídia Planas

Titulada en Quiromassatge i maquilladora professional.

Especialista en aparells estètics i cosmètica.
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: