Aran
Aran
Any: 2000
Comarca: Vallès Occidental
Data: 22/12/17 02:42
Molt jo!
Hola sóc una noia i sóc d'esplai i molt feminista... I molts cops vaig sense depilar a classe o vestida molt hippie i moltes noies de la clase em miren molts cops però a mi més igual això, perquè a mi em dóna igual jo aniré com a mi m'agradi, però aquest no és el cas.

El cas és que l'altre dia a clase fèiem una simulació d'un sopar de cap d'Any i teníem que anar mudats era opcional i una de les meves "amigues" portava el vestit a la motxilla i no s'havia depilat i no s'enrecordava i li vaig dir que jo tampoc anava depilada i que molts cops a l'estiu no em depilo ja que crec que és algú natural que tenim totes i tots perquè sinó no ens surtiria i em va mirar amb una cara i li vaig dir tot el que pensava i em va dir pues això és de guarres i li vaig dir poc feminista ets tu...

I voldria saber que en penseu si una persona ja sigui tan sexe femení com masculí no es depila?

Moltes gràcies i seguiu així!
Lídia Planas
Lídia Planas
Data: 08/01/2018 16:39

Hola Aran,

Nosaltres som experts en Estètica i Perruqueria i oferim una gran varietat de serveis de bellesa. Les persones que ens escullen per fer-se tractaments (ja sigui depilacions, tractaments facials, corporals, massatges...) ho fan per raons diverses: per qüestions de bellesa (se senten millor quan es venen a fer un servei), per motius d'higiene (com fan alguns esportistes) o simplement perquè volen passar un moment agradable, deixant-se cuidar i mimar.

De totes maneres pensem que cadascú és lliure de fer allò que desitgi amb el seu cos, és a dir, que si una persona es vol depilar la rebrem encantats i li oferirem el millor servei. En cas contrari, també respectem les decisions d'aquelles persones que prefereixen no depilar-se. Per tant, totes dues opcions són plenament vigents i respectables.  

Moltes gràcies a tu!

Una abraçada ben forta.

Lídia. 

--
Lídia Planas

Titulada en Quiromassatge i maquilladora professional.

Especialista en aparells estètics i cosmètica.

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: