Oxana
Oxana
Any: 2001
Comarca: Barcelonès
Data de publicació: 07/01/2018 15:46
Confosa
Hola soc l'Oxana

Ve fa molt de temps que li molo a un tio de 1r de Batxillerat i bueno parlem per whats i tal..
El que passa esque ell vol que siguem follamics a mi el principi no em molava molt aixo el primer dia que vem quedar ens vem liar, ahir li vaig fer preguntes del tipo sexual i tal... i em va dir que li posava moltíssim i tal..
El cas esque aquest noi el trobo molt sortit i nomes vol follar amb mi, a mi em sembla be però esque em dona una mica de por fer-ho i no se que fer.
Avui havíem quedat per anar al cine i em va dir que li agradaria que ens liesim i despues anar al lavabo a ferme un cunnilingus i tal.. A mi lo del lio em mola però esque crec que va massa depresa i aixo no em mola. Ja li vaig dir que havana molt depresa i ell em va dir que intentara no anar tan ràpid.
Peró un altre problema esque ell es guapo i aixo no es el problema, el problema esque no em posa i no se que fer.

Que puc fer? Gracies
Helena Angel
Helena Angel
Data de publicació: 08/01/2018 12:14

Hola Oxana,

Valora bé què vols fer, peròs i no t'excita, no et dona confiança, et fa "por" donar més passos amb ell, etc... valora bé si realment vols tenir una relació amb ell del tipus que sigui...

És una decisió que has de prendre tu, però valora bé tot el que ens has dit, rellegeix el que ens has escrit i segur que trobes una decisió ;)

Una abraçada i gràcies per escriure'ns!

Helena Angel
Psicòloga Iesp - Consulta Jove
@Helenangelpsico
http://www.consultajove.cat


">www.consultajove.cat

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.