yoloo
yoloo
Any: 2004
Comarca: Barcelonès
Data: 08/01/18 19:23
llavis
Holaaa.
Bueno la meva consulta es que tots els meus amics i amigues tenen els llavis grans i jo els tinc super finos.Hi ha alguna cosa que me'ls pugui fer més gran, encara que sigui una mica?
Lídia Planas
Lídia Planas
Data: 09/01/2018 13:22

Hola guapa,

Et podem donar alguns consells amb els quals pots aconseguir, de forma natural, que els llavis aparentin una mica més gruixuts. A continuació et detallem algunes de les coses que pots fer:

-Per aconseguir els llavis amb l'aparença d'un major volum, passa't una mica del límit dels llavis i després pots fer com un efecte difuminat perquè encara sembli més natural. 

-Aplica't abrillantador al centre del llavi, a la part superior o inferior, de manera que els llavis semblarà que siguin una mica més carnosos. 

-Per activar la circulació d'aquesta zona pots fer servir un raspall de dents per exfoliar-te'ls. Es tracta d'un moviment que has de fer de forma molt suau.  

Que tinguis un feliç any!

Una abraçada maca.

Qualsevol cosa aquí estem.

Lídia. 

--
Lídia Planas

Titulada en Quiromassatge i maquilladora professional.

Especialista en aparells estètics i cosmètica.
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: