Star
Star
Any: 2005
Comarca: Segrià
Data: 11/01/18 20:12
Em sento Difernt
Soc la tipica noia prima ,plana i q no li ha vingut mai la regla.... Quant estava a lescola tot era normal pero ara q ja vaig a linstitut vaig q el meu cos no rçte el ritme dels altres la meva millor amiga no la bull ofendre pero te uness super sindres sabeu ? I jo soc mes pana q una taula de surf fins i tot les nenes q anven amb mi al cole han fet una estiradai la mes baixeta de la clase ja em pasa 😅 i em noto rara a amb aquest cosa no es perfecte com dirho 😵
Sabina Vilagrasa
Sabina Vilagrasa
Data: 12/01/2018 09:18

Hola guapa,

Cada persona té un procés de creixement, no et preocupis. De totes maneres, et recomanem que facis arribar la teva consulta al Consultori de Psicologia, que et podran atendre millor. Nosaltres som experts en Experts en Estètica i Perruqueria.

Gràcies bonica.

Una abraçada. 

--
Sabina Villagrasa

Titulada en Perruqueria pel Gremi de Perruquers de Barcelona, amb més de 20 anys d’experiència en el sector.

Màsters de perfeccionament en color, recollits i tallats per a home.

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: