A2329
A2329
Any: 2000
Comarca: Garrigues
Data de publicació: 22/01/2018 00:02
He deixat al novio 1 any de relacio y ara dubto de si he fet be
Avui he tallat amb el novio y ara me sento malament y crec que no e fet be que he deixat escapar una persona molt bona pero alavegada sento que esta igual o mes trastornada que jo en plan traumes i tal i que junts entrem en un bucle de porros ,alchool i sexe nosatres sols a casa tot el dia sense sorti i a mi ma cremat la situacio no el que sento per ell pero cla se que si torno tot sera com abans i no me sentia be tampoco nose que fer no se que pensar i a a sobre me envia missatge per si podem tornar i jo nose que dirli estic feta un embolic
Aclaro que ell te 21 anys no treballe ni estudie casi no te ni la primaria i ser un nini no ajude nose
Soc de lleida
Laia Sala
Laia Sala
Data de publicació: 04/02/2018 21:52

Hola!


Fer front a una ruptura no és fàcil i a vegades poden aparèixer els dubtes... De totes maneres tinc la sensació que has pres una decisió molt meditada sobre la vostra relació. A vegades es creen unes dinàmiques de relació que poden arribar a ser molt destructives i sembla que vosaltres havíeu arribat a aquest punt. 

Encara que faci mal, has pres la millor decisió pel teu futur... així que tingues clar els motius de la ruptura i centra't en el teu benestar. Envolta't de les teves amigues, de les persones que t'estimen i deixa't cuidar.


Una abraçada!

Laia Sala

@teràpia25

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.