aanooniimaa
aanooniimaa
Any: 2001
Comarca: Maresme
Data de publicació: 22/01/2018 18:39
Es molt urgent de debó
Bona tarda,

Se que he fet la consulta als 4 departaments però de debó que necesito ajuda.

Tinc una amiga que he conegut aquest curs a clase i el seu novio es un maltractador.
Tenen una relació molt toxica, ell la manipula, fa amb ella el que vol i la maltracta psicologicament cada dia. Jo vaig pasar per una situació semblant i tot i que tothom m'ho deia jo no era capç de veure lo perillós que podia arribar a fer fins que em va pegar.

Ella l'a deixat 1000 vegades pero sempre li molta el numero, es posa a plorar i ella torna a caure. Fa uns dies es va plantar i ell es va posar molt agresiu: Va começar a insultarla, amenaçarla que la mataria, cridar etc. Enmig del pati del institut!!! Tot i aixi ella mai acaba de posar fi a aquesta relació. Sempre busca excuses: Que si som veins i per aixo venim junts al institut, que si li fa pena veure'l aixi, que si es porta molt be amb la seva sogre... Jo crec que el que pasa realment es que li te por perque s'imagina fins a on es capaç d arribar.

Un amic seu i jo estem molt preocupats per ella, ja no sabem que fer, es cuestió de temps que aixo se li envagi de les mans i no sabem com aturar-ho. Hem intentat que s'obris amb nosaltres, que ho parles amb adults etc. Però ella es molt timida i li costa molt.

Agraïm molt la vostre atenció, moltes gracies
Lídia Planas
Lídia Planas
Data de publicació: 26/01/2018 17:16

Hola guapa,

Nosaltres, en aquest cas, no et podem ajudar ja que som especialistes en Imatge personal (estètica i perruqueria). Podeu trucar al 016, que és
un telèfon gratuït de la Generalitat d'atenció a la dona maltractada i, des
d'allà, us poden donar un cop de mà. 

Gràcies.

Una abraçada!


--
Lídia Planas

Titulada en Quiromassatge i maquilladora professional.

Especialista en aparells estètics i cosmètica.
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.