anònima
anònima
Any: 1999
Comarca: Cerdanya
Data de publicació: 23/01/2018 16:42
Enamorada? Dubtes
Hola, porto sent amiga d'una amiga meva fa poc. És una noia que m'encanta i que no se si m'agrada. Mai m'ha passat això de que m'atrauen les noies i no sé com és. Portem poc temps sent amigues però és d'aquelles persones que coneixes i sembla que la coneixesis des de sempre. No se si m'agrada o potser només li tinc un ''carinyu'' especial. Al meu grup d'amigues ella hi és i quan ens mirem ens entenem amb la mirada. També ens riem molt juntes i ens abraçem molt i ens donem molts carinyets. No se si m'estic enamorant però sempre vull que sigui el di següent per anar a classe i poder-la veure i xerrar amb ella. Siusplau ajudaaa, que hauria de fer? Esque també tinc aquella angustia/por de perdre-la com amiga i crec que la perdré perquè tinc com un presentiment. No se que m'esta passant.
Gracies
Laia Sala
Laia Sala
Data de publicació: 01/03/2018 11:57

Hola!


Jo no puc saber què sents exactament per ella i és probable que tu tampoc perquè encara s'estan organitzant els teus sentiments. Pren-te uns dies per observar-te i veure què sents per aquesta noia, si és amistat, atracció o enamorament. Intenta imaginar-te si tens ganes d'explicar-li que t'has enamorat, si tens ganes de fer-li un petó o si tens ganes que sigui ella la persona de qui t'enamores. 

A vegades necessitem un temps per analitzar què ens està passant, no et precipitis i ja aniràs veient com evolucionen els teus sentiments...


Una abraçada!

Laia Sala

@laiasala.psico

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.