nereukiss
nereukiss
Any: 2004
Comarca: Barcelonès
Data: 29/01/18 20:23
grans a la cara
Hola,
El meu problema és que no en tinc gaires però jo estic acomplexada amb els grans, d'aquells petits que no es poden petar doncs aquells.
De tant en tant em vaig posant una mascarilla i cada nit em rento la cara però m'agradaria saber si hi ha alguna crema o alguna cosa en especial que no sigui massa car.
Lídia Planas
Lídia Planas
Data: 30/01/2018 17:29

Hola bonica!

Quan comencen a sortir els granets, el més important és mantenir una bona higiene de la zona perquè no s'infecti. Cal netejar la pell amb un sabó especial per a casos d'acné, també pots posar-te una mascareta (com ja dius que fas), un cop a la setmana, i aplicar-hi algun cosmètic que eviti la sortida de grans. De cremes anti-acné n'hi ha de diferents marques com Isdin, Avene, La Roche Posay,...que van des dels 10€ (les més econòmiques) als 30-40 €, les més cares. Les pots trobar en farmàcies o grans superfícies.

Una altra recomanació és que et facis una higiene facial a mans de professionals, que t'anirá molt bé per deixar la pell ben neta. Als centres Depiline, per exemple, fem una completa higiene facial (per 24,90€).  També és molt important que no et remenis massa les zones on t'han sortit els granets per evitar marques, infeccions,...Si veus que els grans van en augment també et recomanem que visitis un dermatòleg, per poder tractar el cas de forma més personalitzada. 

Una abraçada guapa!

Espero haver-te ajudat.

Lídia. 


--
Lídia Planas

Titulada en Quiromassatge i maquilladora professional.

Especialista en aparells estètics i cosmètica.
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: