Anonim
Anonim
Any: 2002
Comarca: Barcelonès
Data: 04/02/18 21:55
Cabell

Abans em pentinava cap a un costat (estil tupe) amb volum ...
però després d'un temps vaig decidir de canviar de look (tot el cabell cap avall) però fa poc vaig decidir pentinar-me com abans fins que hem vaig tallar el cabell i tornar a pentinar-me com abans però no em queda igual el pentinat, el pentinat de abans estava com bé pentinat perfecte, em va costar un temps perquè el meu cabell es quedi fix i després del canvi del look és com que el meu cabell es va tornar rebeld, no em puc pentinar-me com abans ho intento però no queda com abans.
Pot ser perquè canvï de look? Per tallar-me els cabells? Si m'ho dic pentinat com abans per un temps em quedés igual que abans?
Sabina Vilagrasa
Sabina Vilagrasa
Data: 05/02/2018 16:21
Hola!

Segurament pot ser pel fet que ara portis el cabell més curt i això fa que no et quedi pentinat com abans. Així que ja veuràs que quan passin uns dies, unes setmanes, i el cabell et comenci a créixer podràs fer-te el mateix pentinat que duies al principi. Una mica de paciència! :-)

Una abraçada! 
--
Sabina Villagrasa

Titulada en Perruqueria pel Gremi de Perruquers de Barcelona, amb més de 20 anys d’experiència en el sector.

Màsters de perfeccionament en color, recollits i tallats per a home.
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: