Anonim
Anonim
Any: 2002
Comarca: Barcelonès
Data: 04/02/18 22:07
Pel a la cara

Abans no tenia vells la galtes però nose perquè em va aparèixer, no m'agraden serà perquè em afeto? es que jo que barba i per això em afetaba però amb que no em sortia doncs decidir deixar-ho i només em afetaba els bigotis, em fixo en els meus vells de les galtes que no m'agraden.
Hi ha alguna cosa per treure'l per sempre? Per exemple el làser? tinc 15 anys em deixarien utilitzar la depilació làser?
Lídia Planas
Lídia Planas
Data: 05/02/2018 16:11

Hola!

La depilació làser seria una bona opció, però tal com comentes és millor començar a fer-la a partir dels 18 anys, que és l'edat que es considera que ha finalitzat el procés de creixement. Una de les millors opcions és la cera tèbia. Per això el que et recomano és que t'ho facin professionals d'un centre d'estètica ja que es tracta d'una zona una mica sensible, però que moltes persones s'acostumen a depilar també. Només amb l'aplicació de la cera, i amb una lleugera tibadeta et desapareixeran aquests pelets que ens comentes. Després se t'aplicarà una crema per calmar la zona.

Una abraçada!

Lídia.


--
Lídia Planas

Titulada en Quiromassatge i maquilladora professional.

Especialista en aparells estètics i cosmètica.

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: