Not
Not
Any: 1999
Comarca: Alt Urgell
Data de publicació: 06/02/2018 18:55
Problema
Soc verge pero un tiu de la uni em posa molt i desde el primer dia que hem tingut ganes de liar-nos aixi que un dia simplement va passar i avui hem quedat a casa seva i hem acabat tenint sexe pero sense penetracio perque anavem amb roba pero despres del meu tercer orgasme jo estava super cachonda i mha començat a ficar la meva ma als seus pantalons i li he tocat la polla i tal pero no li he fet cap paja cosa que li ha molestat molt pero no he volgut cedir. I ara estic com amb ganes de repetir perque mha fet sentir genial pero nose com dir-li i menys quan no li vull fer la paja perque sino sacostumara i no vull.que faig?
Mariona Busto
Mariona Busto
Data de publicació: 07/02/2018 22:15

Hola Not!

Doncs no hauria d'enfadar-se. És molt important que no facis res que no vulguis fer o que no et sentis preparada per fer-ho. Així que res de pressions o obligacions. Un NO és un NO. I si s'enfada, vol dir que no et respecta, així que millor ben lluny.

Cada persona té el seu ritme, i és molt important que l'escoltem i ens el respectem. Per tant, si vols tornar a quedar amb ell, endavant! Però si no vols mantenir relacions sexuals o masturbar-lo, no ho has de fer.

Una abraçada ben forta i moltes gràcies per escriure'ns!


Mariona Busto
Psicòloga - Consulta Jove IESP
@marionabusto
http://www.consultajove.cat


">www.consultajove.cat 

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.