Aidetaa
Aidetaa
Any: 2004
Comarca: Bages
Data de publicació: 10/02/2018 08:20
Ja no sé com fer-ho
Hola!! Tinc un problema i és que ja no sé com depilar-me la zona púbica , he provat amb la cuchilla però quan tornen a sortir els pelets em pica molt , també he provat amb la crema depilatòria però com tinc els pels molt negres i gruixuts no surten , també he provat amb cera però a part de que em fa molt de mal al tindre la pell molt sensible la zona se’m queda envermellida durant 3-4 dies i provi el que provi em surten granets. Ja no se com m’ho puc depilar. Espero que em pugueu ajudar.

Petons ❤️
Lídia Planas
Lídia Planas
Data de publicació: 13/02/2018 10:32
Hola guapa,

Per aquesta zona jo et recomanaria sempre la depilació amb cera com la millor opció, ja que aconseguim que s'arrenqui el pèl des de l'arrel i que, a mesura, que ens depilem, vagi desapareixen de forma progressiva. A més, a diferència del què et pot passar amb la 'cutxilla' també s'evita que et surtin aquests granets tan molestos i que et fan tanta coïssor. 

A més, als centres Depiline tenim una cera específica per a les pells sensibles, de rosmary i malva, que és ideal per aquestes zones del cos. També, sempre després de la depilació d'aquesta zona és molt important que t'hi posis una crema que t'ajudi a hidratar i regenerar la pell. La pell de les engonals és molt fina i, molt sovint,  necessita hidratació extra, això evita problemes de pèls enquistats i irritacions.

Una abraçada!!
--
Lídia Planas

Titulada en Quiromassatge i maquilladora professional.

Especialista en aparells estètics i cosmètica.
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.