Raven0901
Raven0901
Any: 2001
Comarca: Vallès Occidental
Data: 14/02/18 00:36
Tatuatge
Hola! Abans de tot gracies pel treball que feu!😘
Mireu el meu problema es que jo em vull fer uns quants tatoos en un futur (a partir dels 18), el problema es que geneticament es molt probable que sigui alergica a la tinta (me mare es alergica). Sabeu alguna manera de saber si ho soc o no? O si existeix alguna tinta antialergenica o algo? No voldria que em pases res quan hi vagi a fer-me el primer😅
Moltes gracies, i molt bona feina!
Lídia Planas
Lídia Planas
Data: 20/02/2018 11:54

Hola Raven!

Nosaltres som especialistes en Imatge personal (Estètica i Perruqueria) i no et podem aconsellar en aquest tema. La millor opció és que t'assessoris en una botiga especialitzada en tatuatges.

Una abraçada!  

Lídia

--
Lídia Planas

Titulada en Quiromassatge i maquilladora professional.

Especialista en aparells estètics i cosmètica.

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: