Anonim
Anonim
Any: 2004
Comarca: Vallès Occidental
Data de publicació: 09/04/2018 20:15
Amor?
Estic molt confusa, no se si estic enamorada o no. Us demano ayuda per tal de que em pugui aclarar, y pugui continuar amb la meva vida.
Fa temps vaig tenir una “historia” amb un noi. Des d’allo, jo crec que estic enamorada, pero les meves amigues m’han dit que no estic enamorada d’ell, que estic enamorada dels recorda que vaig tenir amb ell. I esque van ser molt bonics, i no van ser un cop nomes...
Quan el veig em suet un somriure d’orella a orella, sento algo al estomag, com nervis, parlo amb ell i tal, es el mej amic, pero es imposible no mirarli, i no voler donarli un peto. Estix confusa perque no se si estic enamorada realmente d’ell, o dels records viscuts amb ell. Ajuuda siuusplaau!!
Laia Sala
Laia Sala
Data de publicació: 12/04/2018 16:50

Hola!


La pregunta que em fas és una mica complicada perquè no estic al teu cap! Jo no sé si estàs enamorada dels records o no, però et pots fer algunes preguntes:

- Com es va acabar la vostra relació?

- Per què vau tallar?

- Creus que funcionaria aquesta relació?


A vegades ens enganxem al record d'una cosa bonica i la idealitzem, sense tenir en compte com seria la realitat. Centra't en tu i accepta que la relació s'ha acabat. Sé que és dolorós, però és el camí per aprendre i estar millor ;)


Una abraçada!

Laia Sala

@laiasala.psico

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.