Guzmán
Guzmán
Any: 2003
Comarca: Tarragonès
Data de publicació: 10/04/2018 20:18
M'agrade una tia....()
Bones, fa 2 anys vaig coneixer a una noia que te un any mes que jo , ella viu a Barcelona i jo a Tarragona i desde fa 2 anys ja no le tornat a veure però alguna vegada em parlat per whats o pel insta.
Fa pocs dies vaig parlar amb ella i no va parlar gaire. Li vaig tirar la canya i no em va fer gaire cas però abans teniam més feeling amb ella.
M'agadarie que em pogueu donar unes estrategies perquè me l'ha pugui fer. Graces
Laia Sala
Laia Sala
Data de publicació: 15/04/2018 11:48

Hola!


Doncs em sembla que ho tens una mica complicat.... Entenc que a tu t'agradi i tinguis ganes de conèixer-la una mica més, però pel que expliques, ella ja t'ha donat a entendre que no vol una relació més estreta, així que et toca acceptar-ho i passar pàgina, per molt complicat que sigui. 

Acceptar que el nostre amor o el nostre interès cap a una persona no és recíproc és dolorós, però hem de reconèixer els senyals que aquesta persona no vol el mateix que nosaltres i deixar-ho estar. 


Aprofito per dir-te que el comentari "donar unes estrategies perquè me l'ha pugui fer" és una mica ofensiu i bastant inapropiat. Revisa't una mica el teu ideari masclista, d'acord? Potser així podràs relacionar-te amb les altres persones des de la igualtat. 


Una abraçada!

Laia Sala

@laiasala.psico

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.