Nusk
Nusk
Any: 2003
Comarca: Barcelonès
Data de publicació: 27/04/2018 16:47
M'ajudeu?
Hola, primer de tot dir-vos que moltes gràcies pel que feu. Us explico, medeixo 1,65 i peso 62kg... Es moltisim! Ara, he seguit els consells que llegeixo en altres consultes. Li dic el meu cos que gràcies per ser com es i miro les coses psitives d'ell, però ma mare m'ho està posant una mic difícil. Ella està molt prima, i em diu que hauria d'aprimar-me, perquè bueno, no es que jo estigui genial sabeu? I m'ha dit que si no m'aprimo uns cinq quilos aquest estiu no em deixarà anar enlloc. Què faig? Em podeu dir alguns truquillos per aprimar-me?
Moltes gràcies per tot, espero haver-me explicat bé...

Carlota López Ballestar
Carlota López Ballestar
Data de publicació: 02/05/2018 16:32

Bona tarda guapa!

Moltes gràcies a tu per escriure. Bé, primer de tot puc entendre el teu malestar. A vegades hi ha comentaris que poden fer-se sense mala intenció i que poden fer molt mal. 

Si mirem el teu pes i la teva alçada veiem que el teu pes està en la franja del normopes. No tens sobrepès i no pensem que t'hagis d'aprimar. Pensem que en aquest sentit t'has d'escoltar a tu mateixa i intentar posar límits a la teva mare, explicant-li que aquest tipus de comentaris et fan mal. 

En cap cas pensem que la solució sigui perdre pes. 

Una abraçada molt gran!

Carlota López Ballestar
Psicòloga

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.