Anònima❤
Anònima❤
Any: 2001
Comarca: Alt Urgell
Data: 29/05/18 18:26
Enamorada del meu millor amic
Tinc un problema molt gran! Fa com 3 o 4 mesos que m'agrada el meu millor amic, i cada cop mes. El problema es que te novia. Hem quedat algun cop jo i ell a soles i es nota la tensio i crec que cada cop els dos volem fer algu. Algun cop ma tirat indirectes molt directes de que sentia algu per mi, pero clar jo tot i la temptacio em sentiria molt malament si fes algu. Helpp pleeasee estic molt perduda! Sembla una tonteria pero aquest amor fa mes mal del que sembla.
Laia Sala
Laia Sala
Data: 11/06/2018 15:12

Hola!


Oi tant que aquest amor silenciós és angoixant! Crec que tu mateixa tens la clau: no vols fer res amb ell mentre tingui parella.  Així que potser l'hi hauràs de dir ;) Pots fer-ho a través d'indirectes o bé ser molt clara en aquesta qüestió. 

Es tracta que ell prengui la decisió sobre amb qui vol estar: amb tu o amb la seva parella. Per tu és imprescindible que no tingui un compromís amb una altra persona i és important que l'hi facis saber. 

Agafa aire, respira fons i expressa el que necessites. 


Una abraçada!

Laia Sala

@laiasala.psico 

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: