Anònima
Anònima
Any: 2004
Comarca: Pla de l'Estany
Data: 09/06/18 18:49
Depilacio? Ajuda!!!
Hola!
Necesito ajuda!!
Porto uns anys que passo molta vergonya a l’estiu perquè tinc pel a les cames i no se com dir-li a la meva mare de que em tregui els pèls.
Em podeu dir uns consells per com dir-li? (esque no viu tornar a passar un estiu deprimida per això)

Gràcies admiro mol tot el que feu!!
Alba Garcia
Alba Garcia
Data: 12/06/2018 12:53

Hola guapa! 

Moltes gràcies per valorar la nostre feina! Això ens dóna molts ànims per seguir ajudant a la gent, que és el que més ens agrada! 

Entenc que tenir pels a les cames sigui una cosa que et preocupi, i que et faci cosa dir-li a la teva mare. Però pensa que per desgràcia és una cosa bastant habitual a la nostre societat: la majoria de dones es depilen, i no volen tenir pels. 

Dic per desgràcia, perquè ojalà a la nostre societat estigués de moda anar peludes perquè has vist quant de patiment ens estalviariem? 

Sé que a vegades es complicat parlar d'aquestes coses amb els pares i les mares, però tal com ens ho has dit a nosaltres, has de treure les forces per poder-li dir. Li pots explicar que ara a l'estiu que vols anar amb pantaló curt, faldilla o en banyador per anar a la piscina, no t'agrada veure que tens pels a les cames, i que t'agradaria treure'ls. Li pots demanar si ella es depila, i que t'expliqui com ho fa. 

Hi ha molts mètodes per eliminar o dissimular el pèl de les cames: moltes persones comencen tenyint o decolorant-se'ls (rossos perquè no es vegin tant), hi ha persones que utilitzen la "gillette" o altres que fan servir la depilació amb cera. El millor es que amb la teva mare busqueu quin és el millor mètode per tu. 

Espero haver-te ajudat! 

Un petó! 


Alba Garcia 

Psicòloga 

http://www.acab.org


">www.acab.org 


Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.