GS
GS
Any: 2004
Comarca: Maresme
Data: 12/07/18 17:17
Orientació sexual (confusa)
Crec que sóc lesbiana.
Tinc una millor amiga i jo pensava que lestimava tant com totes les millors amigues pero hem vaig donar conte que lestimava tant perquè m’agradava sempre que la veia em moria per menjar-li la boca, tinc una amiga que sempre hem coïncidit amb tot i sabia que a ella tambe li agradava la meva millor amiga perquè la conec molt així que li vaig explicar i hem va dir que li passava exactament el mateix ara jo i aquesta amiga estem enfadades per una tunteria realment, això va ser una de les principals coses que hem va fer dubtar de la meva orientació sexual.
Més endevant vaig tenir un rollete amb un noi i un dia que vam quedar ens vam fer petons i això i l’endemà hem vaig inventar una excusa per no tenir res amb ell i treuremel de sobre diguem perque m’imaginava fentme un peto amb ell i magafava fastic i no es perque sigui feo ni res perque es guapissim sino que crec que jo amb qui realment hem vui fer petonts es amb una noia no un noi i mha passat aixo amb mes nois.
Sempre que veig parelles de dues noies menamoro i magafa molta enveja en canvi una parella de noi i noia no hem dona gents denveja.
Sempre que anem a la platja amb les meves amigues o estem pel carrer diuen mira que bo esta aquest i jo sisi es guapissim pero realment m’estic fixant amb la noia del seu costat. Crec que tinc suficients motius per creure que soc lesbiana i la veritat es que el meu desitj ara mateix es tenir nobia.
Ara mateix no hem veig en cor de dir-ho a ningu ni tants sols a una amiga per por del que pensin i ames ara que estic al institut tinc mes por del que la gent pugui pensar de mi, i crec que haure d’estar uns anys fingin que soc hetero i quan sigui mes gran poger sortit per fi de l’armari i trobar l’amor que realment busco.
Una de les altres coses que hem passa es que crec que estic destinada a ser mes gran perque sempre vui tenir 16-17 anys perque a aquesta edat moltes mes noies han sortit ja del armari i son lliures i sempre hem fixo amb les noies daquesta edat o mes grans perque son tant mones i a la meva edat no hi ha gaires noies que hagin sortit del armari i es mes difisil trobar parella crec jo.

I no he tingut cap rollete amb una noia ni res pero amb la meva millor amiga avans sempre ens feiem pikos d’amigues i magrava mes que d’amigues i no hem feia cap fastic en canvi amb els nois si.
I aixo avagades tambe te a aveure i es que jo de petita era molt marimatxo bestia com un noi i sempre jugava a futbol i anava amb els nois.
Necessito que m’ajudeu nose que fer.
Mariona Busto
Mariona Busto
Data: 13/07/2018 12:23

Hola GS!

Tenir dubtes sobre la nostra orientació sexual és força habitual a l'adolescència. Així que tranquil·la! Recorda que la nostra orientació sexual ve definida per de qui ens enamorem, i veuràs com el temps i les circumstàncies que vagis vivint t'ajudaran a descobrir-ho. 

Que de petita anessis amb nois, fossis molt "marimatxo" com dius tu, o juguessis a futbol, no significa que siguis lesbiana. 

Quan ho vagis tenint més clar, veuràs que et serà més fàcil pensar com compartir-ho amb les persones que estimes.

Una abraçada ben forta i moltes gràcies per la confiança!


Mariona Busto
Psicòloga - Consulta Jove IESP
@marionabusto
http://www.consultajove.cat


">www.consultajove.cat 

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.