joaquin
joaquin
Any: 1991
Comarca: Pla de l'Estany
Data: 12/07/18 17:23
IMATGE PENIS
Bona tarde,



gracies per la vostra atenció i les vostres respostes. Us volia consultar una inquietud que tinc que em provoca un poc de vergonya. És la mida i gruix del meu penis en repos. La majoria dels cops es molt petit en repós i molt primet. Alguns cops te una mida mes grandeta però es poc frequent. I quan faig esport sempre es petit. En canvi, quan esta en erecció te una mida bona, com la mitjana de la gent en erecció. A que es degut que sigui tant petit en estat de repos? fa anys pensava que era perque no havia madurat i ja em creixeria però ara....ja tinc 27 i no se que pensar. I em fa vergonya per exemple quan em dutxo en un lloc públic (com pugue ser un vestidor del gym). Espero la vostra ajuda. Moltes gracies!
Carlota López Ballestar
Carlota López Ballestar
Data: 13/07/2018 12:39

Bona tarda guapo!

Entenem la teva preocupació, els homes tenen tendència a donar molta importancia al penis i pot arribar a influir en la vostra autoestima i imatge corporal.

Primer de tot és important que sàpigues que el que expliques és absolutament normal, el penis en repòs i en erecció sempre canvien de mida. Cada penis és diferent. Hi ha nois en que la mida del penis varia poc de repòs a erecció i altres en que varia molt i per tant la diferència es fa molt present, com el que expliques que a tu et passa.

És important que tinguis en compte que la sexualitat va molt més enllà de la mida del penis i per tant intenta gaudir de la sexualitat de manera completa.

Et recomanem si tens més dubtes que puguis escriure al consultori de sexualitat, segur que ells també poden orientar-te en relació a la teva preocupació.

Carlota López Ballestar
Psicòloga

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: