anonim
anonim
Any: 2004
Comarca: Barcelonès
Data de publicació: 29/07/2018 00:02
Problemas de Amigues
He tornar fa poc de un campamento a englaterra i allá hi havia el típico nou que a tot jon lo agrada, i donç (resumint la historia) vaig descobrir per un amic que jo li agradava, pero soc, el dolent es que ho vaig descobrir la nit del dia avans de anar-se’n. Estava molt emocionada i li vaig explicar a la que es podria dir que es la meva millor amiga del campament (per facetime ja que ella viu a un altre país), i cuan vaig acabar de explicar-li es va quedar com molt seria i em va dir: vale bueno et penjo que m’envaig a dormir, parlem demà. Jo no se que fr perque crec que pensa que m’ho he inventat o algo i no es així. No se que pot volguer dir això i no se que fet.
Moltes gracies.
Laia Sala
Laia Sala
Data de publicació: 01/08/2018 22:22

Hola!


Doncs sembla que va tenir una reacció força estranya, no? Si tu sents que no has fet res que la pugui molestar, espera a veure si et dona una explicació. Potser va tenir son, potser volia parlar-ne un altre dia, potser no tenia ganes d'obrir un tema nou...

No et facis pel·lícules i espera a parlar-ne amb ella, perquè quan comencem a fer-nos hipòtesis.... sovint ens acabem equivocant i empitjorant la relació. 


Una abraçada!

Laia Sala

@laiasala.psico

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.