Anònima
Anònima
Any: 2003
Comarca: Segrià
Data: 29/07/18 21:35
¿?
Hi ha alguna cosa que indiqui si et comença a agradar algú?? De veritat, estic feta un liooooo
Laia Sala
Laia Sala
Data: 01/08/2018 22:19

Hola anònima, 


Al principi pot passar que ens sentim estranys i que no sabem definir el que ens desperta aquella persona. A més, és probable que de cop ens adonem que hem estat pensant en aquella persona mentre estavem fent altres coses o parlant d'altres temes. 

El més important és aprendre a diferenciar si és atracció física: el teu cos té ganes de tocar-se amb aquella persona, atracció mental: tens ganes de parlar-hi constantment, o bé enamorament: quan hi has parlat i coneixes prou a la persona per voler iniciar una relació romàntica amb ella perquè et fa sentir especial, estàs còmode i segura. 


Així que... ves observant com et sents i valora en quin punt et trobes ;) 

Ah! també és possible que no ho tinguis definit... així que paciència i ja aniràs veient ;)


Una abraçada!

Laia Sala

@laiasala.psico


Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: