Anooonimaa
Anooonimaa
Any: 2002
Comarca: Barcelonès
Data: 02/08/18 15:50
Deixo de pensar en ell??
Avui he tingut un somni amb un noi amb el q vaig tenir alguna cosa l'estiu pasat pero q nomes va durar tres dies. No va durar gaire pero em vaig pillar bastan d'ell, vaig poder oblidarlo pero aquest somi q he tingut m'ha fer tornar a pensar en ell un altre cop. El problema es q ara ell te novia i dubto q ell hagi tornat a pensar en mi desde el dia q o vam deixar. Q puc fer??
Laia Sala
Laia Sala
Data: 05/08/2018 19:22

Hola anònima!


Quines males passades que ens juguen els somnis, no? 

A vegades el nostre cervell torna a "recuperar vells records" mentre dormim, i quan ens despertem ens atabalem pensant en si hi ha un missatge ocult en aquell somni. Pel que expliques va ser una història de l'any passat, tu hi vas dedicar una energia, però no va funcionar. Així que... potser et toca tornar a passar pàgina ;) (i ara serà més ràpid, ja veuràs)


Una abraçada!

Laia Sala

@laiasala.psico

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: