Ladgertha
Ladgertha
Any: 2000
Comarca: Alta Ribagorça
Data de publicació: 07/08/2018 17:39
Cul gran i cintureta de vespa
Hola,bona tarda...Moltes gràcies pel que feu, sou genialsAixó que escriuré ara em fa molta vergonya. Tinc els glutis força grans i plan culo-pito i hi ha gent que em diu que tinc el cul perfecte per ballar tuerk i així i alguns nois ja m'han dit que tinc un bon cul i no m'agrada gens...Trucs per reduir o aixó es genética i no ho puc cambiar? Truc per disimular? Tinc un complexe que em preocupa día i nit.Després sóc de caderes amplies...pero se'm noten els ossos de les caderes i no sé si ho puc compensar perbque tinc cintureta de vespa.I la gent diu que tinc cames de noi...entenc bwn bé per qué pero si teníu una idea per reduir lao grasa dels contra cuixes...jo, encantadaI per últim, jo practico boxa i arts marcials i tinc bastanta força,pero en vull tenir més...Trucs per ser més forta i tindre més múscul? Ah, i trucs per la força de voluntat per fer dieta...es que m'acabo candant i deixant-la i a mi m'agradaria estar més prima i ser una noia d'aquestes que els hi encanta el esports i la dieta sana...Practico boxabi arts marcials ii medeixo 1'51 i peso 53 kgGràcies per tot
Laia Reventós
Laia Reventós
Data de publicació: 08/08/2018 10:17
Hola!

Abans de tot recordar-te que cadascú té un cos diferent, amb més o menys formes. El nostre cos té una genètic de base. Ara bé, si bé és cert, es poden dur a terme alguns "trucs" per modificar aquelles parts del cos que ens generen inseguretats, acceptant sempre que no podem aspirar a tenir un cos sense malucs-glutis si la nostra constitució ja és així de base.

Pel que comentes deus tenir un cos e forma de pera (tens la zona inferior més pronunciada -malucs amb corbes, cuixes amples i un glutis pronunciat- i la part superior més estreta -bust petit, espatlles estretes i una cintura ben definida-). Per tant, si tens inseguretats respecte la teva zona inferior del cos, una cosa que pots fer és remarcar la part superior. A l'hora de vestir portar colors més clars i estampats brillants a la part de dalt i vestir amb colors foscs a la part de baix. D'aquesta manera es compensa.

A l'hora de fer exercicis, com bé t'he dit tenir un cul i uns malucs pronunciats forma part de la teva constitució genètica. Ara bé, si resulta que no t'agrada ja sigui perquè tens cel·lulitis, o bé perquè no està fort, pots provar de fer exercicis que enforteixin la zona. Els esquats (sentadillas) són un exercici molt eficaç per reduir la cel·lulitis, eliminar el greix acumulat i enfortir la zona. Comentes que fas boxa i arts marcials però vols fer més múscul. Has de tenir en compte que fent aquests dos tipus d'exercici ja entrenes força el tronc superior del teu cos (braços i espatlles), de tal manera que ja estàs enfortint la part del cos que tens meys pronunciada. Si vols reduir cames i enfortir-les a la vegada, es recomana fer spinning, el·líptica i córrer entre d'altres.

La clau és sobretot portar una alimentació sana i variada amb moltes verdures i fruites, que ens mantindran hidratats i ajudaran en la eliminació de retenció de líquids.

Espero que t'hagin servit d'ajuda aquests petits "trucs".

Gràcies per confiar en nosaltres,

Laia Raventós,
Psicòloga

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.