Ladgertha
Ladgertha
Any: 2003
Comarca: Alta Ribagorça
Data: 07/08/18 17:40
Cul gran i cintureta de vespa
Hola,bona tarda...

Moltes gràcies pel que feu, sou genials

Aixó que escriuré ara em fa molta vergonya. Tinc els glutis força grans i plan culo-pito i hi ha gent que em diu que tinc el cul perfecte per ballar tuerk i així i alguns nois ja m'han dit que tinc un bon cul i no m'agrada gens...Trucs per reduir o aixó es genética i no ho puc cambiar? Truc per disimular? Tinc un complexe que em preocupa día i nit.

Després sóc de caderes amplies...pero se'm noten els ossos de les caderes i no sé si ho puc compensar perbque tinc cintureta de vespa.

I la gent diu que tinc cames de noi...entenc bwn bé per qué pero si teníu una idea per reduir lao grasa dels contra cuixes...jo, encantada

I per últim, jo practico boxa i arts marcials i tinc bastanta força,pero en vull tenir més...Trucs per ser més forta i tindre més múscul? Ah, i trucs per la força de voluntat per fer dieta...es que m'acabo candant i deixant-la i a mi m'agradaria estar més prima i ser una noia d'aquestes que els hi encanta el esports i la dieta sana...Practico boxabi arts marcials ii medeixo 1'51 i peso 53 kg

Gràcies per tot
Alba Garcia
Alba Garcia
Data: 04/09/2018 12:18
.

--
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: