🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️
🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️
Any: 2004
Comarca: Barcelonès
Data: 08/08/18 16:39
GRANETS ALS LLAVIS
ja fa un any que em van sortir dos granets als llavis i ara sembla que m'estan tornant a sortir.

jo em rento la cara tots els dies i m'exfolio la cara y els llavis i em faig mascarilles, pero encara així no puc evitar que em sortin granets.

també he vist(que potser això és la causa dels meus granets als llavis) que tinc tot els plens de punts negres.

se que amb una mascarilla et pots treure els punts negres del nas de la barbeta i del front però com els puc treure dels llavis?

i com puc fer per treure'm els granets?
Laia Reventós
Laia Reventós
Data: 09/08/2018 19:41
Hola!
Et recomano que vagis al dertmatòleg (especialista de la pell) per a consultar-li aquests dubtes que tens sobre els graners dels teus llavis que sembla a ser que van reapareixent. Es pot donar per certs factors i causes diferents, però ell et farà una valoració i et podrà dir a què és degut.
Pel que fa als punts negres, després d’haver visitat el dermatòleg, podries mirar de fer-te una neteja de cutis a un centre especialitzat en tractaments facials i de pas et podrien donar conssells i recomanacions segons el teu tipus de pell (cremes, exfoliants, mascarilles...)

Espero que et sigui d’ajuda.

Laia Raventós,
Psicòloga
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: