Thinker
Thinker
Any: 2005
Comarca: Garrotxa
Data de publicació: 12/08/2018 15:55
Plena sinceritat amb els pares??
A veure, ara he començat l'etapa de l'ESO i a partir d'aquí moltes coses començaran a canviar (amors, diferents relacions amb les amigues, botellons, liades al poble...). Jo sóc d'aqielles persones q quan menteix se li nota a la cara i més m'ho noten añs meus pares. Creus q huria d'explicar-ho tot als meus pares aixíno he d'estar patint per a veure di cola o no o faig el contrari i intento no explicar la veritat (si és així em podries donar algun concell pq no sigui tan dificil?). Jo crec q el millor seria explicarho però em don molt de corte.
Laia Sala
Laia Sala
Data de publicació: 16/08/2018 17:34

Hola!


Crec que tens molt clar el que voldries però et fa una mica de vergonya. I és fantàstic que tinguis aquesta idea al cap, perquè t'ajudarà moltíssim a tenir una relació de confiança i seguretat amb la teva família. 

Si és només un tema de vergonya, pots parlar-ho abans amb els teus pares. És a dir, avisa'ls que vols sinceritat total però que algunes vegades et serà difícil.... potser així trobreu conjuntament la manera de treure el tema (amb alguna paraula clau) i que no sigui tan incòmode. 


Com ho veus?


Una abraçada!

Laia Sala

@laiasala.psico

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.