SARA
SARA
Any: 2003
Comarca: Alta Ribagorça
Data: 30/08/18 19:48
no m’agraden les meves parts!
hola!

tinc els llavis interns sobresortits, un es bastant més llarg que l’altre i tot i qué no hem molesta, no m’agrada com queda i fisicament intento amagar el mes llarg apretant-lo en dins però sempre acaba sortint, ara tinc parella i tot i que m’ha fet sexe oral hem fa cosa que no li agradi esteticament
Laia Reventós
Laia Reventós
Data: 31/08/2018 10:58
Hola Sara!



Has de saber que cadascú té un físic únic i diferent que el fa especial. Has de poder acceptar el teu cos tal i com és. Has de ser tu qui accepti el teu cos abans de demanar una acceptació per part dels altres.

Així doncs, t'animo a que parlis amb la teva parella sobre aquesta preocupació que està prenent tanta importància. No t'avergonyeixis del teu físic! Si no li agrada és problema seu, t'hauria d'acceptar tal i com ets. De totes maneres, al ser una preocupació teva, segurament ell no li hagi donat gaires voltes. No t'hi capfiquis. Normalitza i accepta el teu cos. T'has d'estimar sense estar pendent del que pensaran els altres!



Si vols sortir de dubtes i creus que et treuràs un pes de sobre, parla-ho amb ell. Lo millor és tenir una bona comunicació amb la parella i la gent s'entén parlant!

Segur que si t'estima per com tu ets, no li donarà gaire importància.



Espero haver-te ajudat guapa!



Laia Raventós,

Psicòloga
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: