Sensenom07
Sensenom07
Any: 2002
Comarca: Berguedà
Data: 17/09/18 19:57
dhbsaf hv uhdbvuadv
por mucho que haga sentadillas como rutina voy a tener el culo más grande? tener el culo más grande significa más tonificado? cuando me miro de perfil en el espejo veo que tengo culo pero tampoco tanto, cuando me giro de espaldas y me lo miro me lo veo bien. per tener el culo grande es vértelo de perfil??
Laia Reventós
Laia Reventós
Data: 18/09/2018 13:08
Hola!

Responent a les teves preguntes:
- Els exercicis que treballen els glutis, enforteixen i tonifiquen la zona sempre i quan s'acompanyi d'una alimentació sana i equilibrada.
- No t'obsessionis amb el tamany del glutis. Si vols treballar-lo, fes exercicis que treballin la zona, però no t'hi capfiquis massa. Estima el teu cos tal i com és.

Laia Raventós,
Psicòloga
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: