Anònim06
Anònim06
Any: 2004
Comarca: Barcelonès
Data: 22/09/18 22:49
Depressió???
Hola!
Tinc un problema i es que no se si potser tinc depressió. La cosa és que a primària va haver un grupet de nenes que se'n van estar fotent de mi durant uns anys i vaig anar al psicòleg fins que tot va acabar. Ara a l'equip de natació la gent ni em parla ni em saluda i si em parlen es per cridar-me per qualsevol cosa. La cosa és que ja vaig tornar a anar al psicòleg, vaig parlar amb l'entrenador i res. Porto a l'equip des del 6 anys i ja no se si pensar que sóc jo el problema o no. Casi cada dia acabo al llit plorant fins que m'adormo i a vegades em donen pataletes i les pago amb ma mare. Em sento una merda, inútil per a tothom i que no importaria a ningú si em moris o em passes algo. Soc conscient que necessito ajuda però no m'atreveixo a demanar-la i molt menys a reconèixer públicament que he pensat en fer-me mal o fins i tot suicidar-me.
Merci per la vostra feina. Sou grans
Laia Sala
Laia Sala
Data: 24/09/2018 21:15

Hola, 


Moltes gràcies per explicar-nos tant directament com et sents. Agraïm moltíssim aquestes mostres de confiança. 

Sincerament crec que hauries de parlar amb la teva família i explicar-los com et sents. Una persona no pot acabar cada dia plorant i sentint-se malament degut als comentaris o menyspreus de les altres persones. Sé que no mereixes aquest tracte i necessites que t'ho recordem. 

Parla amb la teva família, explica com et sents i busqueu ajuda. Veuràs com et respondran positivament i faran els possibles per buscar ajuda professional. Ets tu qui ha de donar el primer pas per poder rebre ajuda i el primer pas és demanar-la. 


Confia en la teva família, deixa't ajudar i veuràs com mica en mica tot es va posant a lloc. 


Una abraçada!

Laia Sala

@laiasala.psico

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: