Wendy
Wendy
Any: 2004
Comarca: Cerdanya
Data: 04/10/18 18:26
Ajudaa, ns que fer!!!!
Hola, primer de tot gràcies per la feina que feu. Es una gran ajuda per nosaltres i s'agraeix molt❤️.
La meva consulta es que fa com mes o menys un any, em va començar a agradar un noi amb el que tampoc tinc molta relació. Com de companys de classe i poca cosa més. El cas és que m'ha arribat que el seu grup d'amics parlen de nosaltres a les esquenes o que potser han fet fotos a noies del meu grup. El cas es que ell no faria aquetes coses perquè el conec i se que no es així pero es com que els amics amb els que està ara són una mala influencia. Llavors vaig pensar en oblidar-lo però no ho aconsegueixo perquè pasa qualsevol cosa que em recorda a ell o algo. La meva consulta sería com puc oblidar-lo? (O no hauria d'oblidar-lo?)
Moltes gràcies ❤️
Laia Sala
Laia Sala
Data: 07/10/2018 19:21

Hola Wendy, 


El més important és decidir si vols oblidar-lo o no. Si tu no prens la decisió ferma que aquest noi no t'interessa/ no et convé/ no el vols a la teva vida/ no podràs oblidar-lo. 

Per tant, valora bé la situació, valora la seva manera de ser i si vols relacionar-te amb una persona amb aquestes característiques. 

Una vegada hagis pres aquesta decisió, si el vols oblidar serà qüestió de posar distància:

  • distància física - evitar al màxim que no coincidiu. 
  • distància virtual - deixar de seguir-lo a les xarxes socials
  • distància mental - posar el focus del teu pensament en tu. 


Mica en mica et sentiràs millor, 


Una abraçada!

Laia Sala

@laiasala.psico


Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: