MyProblemIs
MyProblemIs
Any: 2004
Comarca: Barcelonès
Data: 05/10/18 19:09
El meu ex
Hola! A veure, us explico, fa poc haviem de fer tres mesos amb el meu nòvio però vaig decidir tallar amb ell perquè em sentia com fràgil en general, no per ell, sinó perquè els típics comentaris a l'institut així rient em fereixen i tinc molta ansietat. Ell m'ha dit que no em preocupi i que quan estigui bé ja tornarem si els dos ho volem. Jo crec que estic una mica millor i encara l'estimo moltíssim i ell a vegades em deixa indirectes de que encara li agrado. El problema és que no sé què haig de fer. Sé que la decisió és meva i sé que vull estar amb ell però al mateix temps tinc por de que ens passi el mateix que va passar i que ens tornem a allunyar... no sé què fer.... quina seria la millor cosa que podria fer?

Gràcies per ajudar-me.
Laia Sala
Laia Sala
Data: 07/10/2018 19:31

Hola,


Si la decisió que vas prendre no té res a veure amb ell ni amb la relació de parella que teníeu, i a més tots dos voleu estar junts, on és el problema?

Si vols tornar amb ell, si et senties bé amb la relació i ell també ho vol, podeu tornar-ho a provar! És important que estiguis segura de la relació per evitar ferir-lo de nou. És l'únic que has de tenir en compte, d'acord?


Una abraçada!

Laia Sala

@laiasala.psico

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: