Anònim
Anònim
Any: 2002
Comarca: La Massana
Data de publicació: 15/10/2018 16:36
tot per a res
Tinc a dins meu una sensació de frustració horrible. Vaig començar a anar al psicòleg fa un any perque tenia pensaments suïcides i merdes varies. Ara feia un temps que estava mig be i havia avançat molt (ja no pensava aquestes merdes ni res) però joder se'm van tornar a creuar els cables per una cosa que va passar i vaig tornar a l'autolesió, i ara no puc parar. Tinc por, i si se me'n va la olla encara més i intento alguna bogeria? Estic boig?? Per què no puc tenir pensaments normals!! El meu psicòleg no sap que m'esta tornant a passar pero esq ara que? Tot el que hem fet no ha servit per a res? Haurem de tornar a començar?? Soc un fracás.
Li he explicat a un amic i diu que si no ho explico jo ho fara ell, pero esque com explico jo ara això? No vull tornar a tot lo d'abans, pero esque ja fa un mes que estic aixi i la cosa no millora...
Tot el que he fet no ha servit per a RES, tots els esforços i ara tornar a començar... Quina merda
Laia Sala
Laia Sala
Data de publicació: 25/10/2018 21:13

Hola anònim, 


Primer de tot, no et culpabilitzis! Si has estat gairebé un any sense autolesions vol dir que has trobat una forma alternativa de conduir el dolor. Encara que portis alguna setmana, és una petita recaiguda i forma part del procés. Demana hora amb el teu psicòleg i treballeu sobre aquesta recaiguda. Portes molta feina acumulada i veuràs com et serà més fàcil sortir-ne. Demana ajuda i deixa't ajudar. 


Una abraçada!

Laia Sala

@laiasala.psico

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.