La noia de blau
La noia de blau
Any: 2003
Comarca: Vallès Oriental
Data: 18/10/18 19:52
Preocupació!!!!! Possible embaràs?
Hola! Estic una mica preocupada ja que no em baixa la regla i ho hauria d’haver fet. Fa un temps que estic amb un noi, i encara que no hem arribat a fer l’amor, vull saber si per ina situació que es va donar fa menys d’un mes podria haver quedat prenyada. Doncs bé, jo estava amb el meu nòvio a casa i estàvem sols. Estàvem estirats al llit i vam acabar en roba interior. Ell va fer el gest de ficar-me-la encara que els dos teníem la roba interior posada, però la va ficar una mica només. Podria quedar-me embarassada simplement per fer aquest gest o son paranoies meves? Això va ser fa tres setmanes aproximadament i sento la panxa una mica inflada.
Si us plau, necessito saber-ho.
Gràcies!
Mariona Busto
Mariona Busto
Data: 19/10/2018 08:53

Hola La noia de blau!

Si portàveu la roba interior posada, no hi va haver penetració vaginal, ni va ejacular sobre els teus genitals, pots estar tranquil·la perquè el retard en la regla no serà degut a un embaràs.

Perquè pugui donar-se un embaràs els espermatozous han d'entrar dins de la vagina, i el petting (fregaments amb roba posada) no és una pràctica de risc pel que fa a l'embaràs.

Una abraçada ben forta i moltes gràcies per la confiança!


Mariona Busto
Psicòloga - Consulta Jove IESP
@marionabusto
http://www.consultajove.cat


">www.consultajove.cat 

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.