ehemm
ehemm
Any: 2003
Comarca: Alt Empordà
Data: 20/11/18 20:57
dubtesss higiene
Holaaa,
porto ja uns dies menjant-me el coco i pot semblar una tonteria però em molesta molt. Quan em dutxo, obviament em rento les parts íntimes però tot i així unes hores més tard em fa olor. Em molesta moltíssim i no se si és una qüestió del fluxe o què. A més, fa dos dies que dormo sense calçetes, perquè corri aire. Com puc eliminar aquesta olor??

Un altre dubte que tinc és sobre la depilació. Em vull depilar, no mantinc relacions sexuals amb ningú però és un simple fet d'estètica i curiositat. Tinc moltes amigues que es passen la gillette, però jo crec que seria millor depilar-se, no? És veritat que si et passes la gillette et surten més gruixuts i negres? I si em depilo tinc por d'irritar-me la pell. En tot cas, si és millor depilar-se, m'ho faria a casa perquè em fa vergonya anar al centre d'estètica. He de comprar bandes per depilar especials o com les de les cames?
Moltíssimes gràcies!
Helena Angel
Helena Angel
Data: 26/11/2018 12:12

Hola ehemm,

Que la vulva faci olor és normal i natural, no és dolent i no podràs fer que desaparegui. D'altra banda, si veus que l'olor varia el millor seria acudir al metge per descartar alguna Infecció de Transmissió Sexual.

Pel que fa a la depilació nosaltres som psicòlogues, seria millor consultar amb una dermatòloga.

Una abraçada i gràcies per escriure'ns!

Helena Angel
Psicòloga Iesp - Wommum
@Helenangelpsico
http://www.helenaangel.com


">www.helenaangel.com

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.