Anonimuuus
Anonimuuus
Any: 2005
Comarca: Alt Urgell
Data de publicació: 22/12/2018 07:51
Com, quan i on.
Haber aixo segur que li passa a molta gent aixi qur espero que em pugueu ajudar.
La cosa es que fa 1 mes o aixi vaig parlar amb un noi 2 anys mes gran que yo pero que ha repetit perque m'envies els examens de 2n d eso. No se perk akell dia em va agafar super confi i jo a ell i vam començar a parlar. Jo no voli cagarla, es un dels tios mes popus i mes guapos del insti.
Total que un dia va penjar una historia en contra del merli i jo li vaig respondre (els 2 odiem les series catalanes, i encara mes el merli). Doncs alli em va demanar el num i vam començar a parlar. I vam acabar parlant de un noi al que k li vaig demanar lio i em va dir k no. Llavors em va preguntar k si em seguia agradant y yo li vsig dir k no (ya no m agrafa) y em va preguntar k ki m'agradava y yo per dir algu vaig dir el nom del meu millor amic. Y ell va dir k no li agradava ningu de moment. Bueno doncs desde akell dia que no ens parem de mirar i ara m agrada ell. En plan bastan bestia. Y llavors he parlat amb una amiga que tambe es amiga seva perk faci algo. La meva pregunta es: que faig??? Que li dic? El segueixo mirant? Que fem? Com puc saber si li agrado?
Laia Sala
Laia Sala
Data de publicació: 03/01/2019 19:09

Hola!


Sembla que heu començat el joc del flirteig! Així sol començar l'atracció: amb mirades, converses i algun secret o intimitat... No has de fer res especial, segueix parlant amb ell quan et vingui de gust i ves valorant si t'agrada la seva manera de ser, si t'agrada com pensa, si et sents a gust amb ell.... i ja anireu veient com evoluciona ;)


Una abraçada!

Laia Sala

@laiasala.psico

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.