Jan
Jan
Any: 2003
Comarca: Vallès Occidental
Data: 25/12/18 22:28
Drogues
El fi d'any vaig amb unes amigues a fer un botellon.
Resulta q elles ja estan acostumades a veure i a emboratxar-se pero jo no mai m'he enborratxat i tinc molts dubtes en plan que em passara. Si em podeu orientar una mica hauria de tenir por d'algo???
Laia Sala
Laia Sala
Data: 03/01/2019 19:23

Hola!


El més important és no fer res que no et vingui de gust. Si tu no tens ganes de beure i no et ve de gust, no ho facis! No tens cap obligació a provar-ho aquest cap d'any. La decisió és teva, no sentis pressió pel que facin els altres, d'acord?


En cas que ho vulguis provar, recorda que l'edat permesa pel consum d'alcohol són els 18 anys. Això vol dir que en menors d'edat hi ha més risc associat, de manera que cal consumir poca quantitat i haver menjat abans per evitar situacions incòmodes o desagradables (per tu i pels altres).


Una abraçada!

Laia Sala

@laiasala.psico

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: