Ladgertha
Ladgertha
Any: 2003
Comarca: Gironès
Data: 29/12/18 17:15
Patufeta
Hola, felices festes

Gràcies pel vostre treball, ho valorem

El títol es una mica rebuscat, d'acord. Sóc una patufeta. Medeixo 1,50 i tinc ja 15 anys. Necesito tenir una mida de 1'60 per entrar a una feina que vull fer quan sigui gran, el problema es que el meu pare medeix 1'64 i he llegit que l'alçada depén del pare i el pes de la mare. Conto que seré una mica més baixa que ell i que ja no creixeré gens ¿Algún truc per créixer? Posdata: A les proves médiques no puc portar tacons ni estar de puntetes, jajaja. Ja m'ho ha comentat algú

Gràcies per tot. Una abraçada
Gemma Conde
Gemma Conde
Data: 07/01/2019 08:37
Hola Ladgertha,


Desitgem que hagis tingut molt bones festes i hagis gaudit molt dels dies de vacances!


Primer de tot dir-te que encara ets a temps de créixer. Ja que tot i que s’ha demostrat que el creixement de les dones s’alenteix quan els ve la regla, poden arribar a créixer 2-3 cm més fins als 18 anys. Així que enviar-te ànims, ja que podria ser que tenint 15 anys encara puguis créixer més.


En segon terme, preguntar-te si vols créixer més perquè no t’agrada l’alçada o si tan sols és per la feina a la que vols exercir de gran? Si és per la primera raó, dir-te que el cos esta en constant canvi i que el que medeixes podria ser diferent en uns anys i sinó, la tasca està en acceptar lo bo de mesurar 1,50! Si es per la feina no m’anticiparia, ja que d’aquí a que puguis exercir potser han canviat la normativa o la teva alçada, així com potser al que vols dedicar-te.


Finalment, esperem que t’haguem pogut ajudar i que tinguis una bona entrada d’any!


Una abraçada!


Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: