Holiii
Holiii
Any: 2002
Comarca: Selva
Data de publicació: 08/01/2019 17:30
Necessito ajuda
Ja fa un temps que el meu grup d’amigues i jo no estem bé. Va començar amb coses petites: em van deixar d’esperar a la sortida de l’escola, m’ignoraven, es reien constantment de mi...
Bueno, el cas és que l’any que ve començo el Batxillerat i tinc dues opcins. O em quedo al institut on estic ara i intento buscar-me noves amigues (tinc un parell d’amigues que van amb un altre grup, i potser em podrien acoplar) o m’en vaig a un altre centre fora de la ciutat. Però jo sóc molt vergonyosa al principi i no se si sabré fer nous amics, tant si em quedo com si m’en vaig...
Espero que em pogueu ajudar, estic molt rallada.
Laia Sala
Laia Sala
Data de publicació: 23/01/2019 11:50

Hola!


Està clar que aquest grup no són les teves amigues. No es tracta així a les persones que t'estimes i aprecies. Per tant, ignora-les i comença a buscar persones amb qui realment et sentis còmode. 

Les dues opcions són vàlides, has d'escollir tu què et ve més de gust. Cal tenir en compte que a batxillerat sol haver-hi un canvi d'ambient, venen persones noves i les classes s'organitzen diferent segons l'itinerari escollit.

Potser et ve de gust el repte de canviar d'institut? A vegades necessitem posar-nos petits reptes per demostrar-nos a nosaltres mateixos del que som capaços! Encara que siguis una mica vergonyosa al principi, segur que trobaràs persones amb qui connectaràs i amb qui podràs fer treballs o compartir apunts. La primera setmana pot fer una mica de pànic, però no serà tant greu com t'imagines. 

A l'hora de prendre aquesta decisió m'agradaria que pensessis en TU, no en aquest grup. Pren la decisió per tu mateixa: què et farà més feliç a tu? quedar-te i fer un altre grup d'amigues o bé canviar i adaptar-te a tot un nou sistema?


Una abraçada!

Laia Sala

@laiasala.psico

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.