Vgp17
Vgp17
Any: 2006
Comarca: Barcelonès
Data: 13/01/19 23:02
Amor no correspongut
Hola:
Us volia fer una consulta l'altre dia vaig anar a casa d'uns amics [que el seu fill m'agrada] llavors ho li vaig fer una carta a aquest nen dient-l'hi que m'agrada i li vaig deixar a sobre del seu llit. Llavors avui m'ha enviat un WhatsApp dient que ell també m'aprecia molt però que som amics i que no podria passar mai res perquè ell per mi es com un germà gran [ens portem dos anys] llavors jo quan hu he llegit m'ha afectat moltíssim molt més del que m'esperaba i llavors ara no se com superaro perquè jo a ell el veig casi sempre.
Laia Sala
Laia Sala
Data: 17/02/2019 21:58

Hola bonica, 


L'amor no correspost fa molt mal i necessitem uns dies i un temps per anar-ho paint. No és fàcil el dia a dia amb una persona que no sent el mateix per nosaltres, però cal que ens centrem en nosaltres mateixos, que et centris en tu, en el que necessites, en el que vols... Escolta't, plora i desfoga't tant com puguis. La manera d'alleugerir el dolor és transitar-lo. Així que viu el dolor. 

Mica en mica notaràs que estàs millor...


Una abraçada!

Laia Sala

@laiasala.psico

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: