Abecedari
Abecedari
Any: 2005
Comarca: Segrià
Data: 16/01/19 23:33
NO SE QUE FER
M'agrada una noia i no se com dirli que m'agrada ja que fa molt temps que li vull dir i no puc perque tinc la sensació de que si li dic perdrem aquesta amistat que tenim i n'estic fart d'estar sol perque veig a tothom amb parella i em senteixo mes sol que mai.
I donsc nose que fer.
Si algu em podria ajudar li agarïria molt 🙏
Laia Sala
Laia Sala
Data: 17/02/2019 22:24

Hola abecedari, 


si necessites declarar els teus sentiments, endavant! Però això no vol dir que ella et correspongui! 

No podem controlar els sentiments dels altres... així que hauràs d'acceptar la seva reacció. 


I recorda una cosa: no voler estar sol no és motiu suficient per tenir parella. És a dir, tenir parella implica esforç, compromís i ganes que l'altra persona estigui bé. Evidentment ens aporta molt benestar, però també esforç. I la por a estar sols no pot ser mai un motiu per iniciar una relació. 


Una abraçada!

Laia Sala

@laiasala.psico

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: