Lluna
Lluna
Any: 1999
Comarca: Baix Maestrat
Data: 17/01/19 16:53
Exàmens
Bona vesprada.
Estic a 2on de carrera i en temporada d'exàmens. M'ho curro molt i estudio, però quan aplega el moment de l'examen no sóc capaç de contestar-ho tot. És com si em bloquejara, i el pitjor és que m'ho sé.
Hauré de recuperar 4 assignatures al juny, de moment. Si no ho faig, m'hauré de deixar la carrera perquè no hi ha diners per pagar la matrícula i l'estança a una ciutat diferent. L'any passat vaig poder gaudir d'una beca, però per aquest curs no aplegava als mínims i me l'han denegada. Estic molt frustrada amb mi mateixa, ja que m'agrada la carrera i és el meu somni, però veig que no aplego. No vull que aquesta situació s'allargue més, i no sé si és per falta de confiança en mi mateixa. Crec que el millor és demanar ajuda psicològica, i per això estic ací.
Moltes gràcies.
Laia Sala
Laia Sala
Data: 17/02/2019 22:33

Hola Lluna, 


A veure, crec que hi ha dos aspectes a destacar de la teva consulta:

  • si sents que necessites suport psicològic, demana'l! Aquí només és un consultori, no podem oferir una atenció totalment personalitzada i terapèutica. És simplement un espai on explicar un problema concret i rebre alguna orientació. Si necessites treballar la teva seguretat personal, comença una teràpia psicològica. 
  • els estudis. A vegades ens sobrepassen les matèries i potser no atrapem. Jo et recomano que de cara a l'any vinent facis una matrícula una mica més ajustada. Si sents que estàs cursant massa assignatures de cop, redueix-les i allarga una mica la carrera. Potser així et sentiràs més segura i amb més força per afrontar el curs vinent!


Una abraçada!

Laia Sala

@laiasala.psico

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: