Anòniimaa♥
Anòniimaa♥
Any: 2001
Comarca: Maresme
Data: 22/01/19 16:35
pinkk
Hola!
Una pregunta, estic intentant millorar la meva alimentació i voldria saber si seria més sa si canvies el got de llet amb colacao per llet amb mel artesana de abella.
Mersiiii adéu!
Laia Reventós
Laia Reventós
Data: 28/01/2019 10:53

Hola pinkk!

Gràcies per consultar-nos el teu dubte.

 SÍ!! És molt més sa substituir el got de llet amb colau pel de llet amb mel, i encaria seria molt millor si poguessis beure el got de llet sense afegir-li la mel. Està clar que és molt millor la mèl ja que a part de ser artesana, no té additius afegits ni conservants com és el cas del colacau (és un producte que no ens aporta res beneficiós al nostre cos), però si poguessis prescindir de sucres i mèls encara millor. 

Espero haver-te ajudat!

Laia Raventós,

Psicòloga. 


--

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: